Despre noi

Conceptul „Didi CRAFT” a luat nastere in anul 2015. Inca de la inceput, echipa noastra si-a propus si a reusit sa ajunga cat mai aproape de nevoile si dorintele clientilor.

Atelierul nostru se ocupa cu comercializarea cartilor din fetru pentru copii, ce fac parte din categoria jucariilor educative, creative si logice.

Confectionata din fetru, cartea senzoriala este o alternativa educativa si personalizata ce sustine si incurajeaza dezvoltarea abilitatilor psiho-motrice (coordonarea mana-ochi, dezvoltarea muschilor mici ai mainii, limbaj si comunicare). De asemenea, stimuleaza memoria, puterea de concentrare si imaginatia.

Detaliile paginilor pot sa surprinda diferite personaje, animale, flori, pomi fructiferi, pot sa propuna activitati logice sau matematice, activitati de exersare a miscarilor fine, invatarea culorilor, fructelor, legarea sireturilor si multe altele.

Atelierul nostru realizeaza carti senzoriale pana la varsta de 10 luni. Cuvantul “senzorial” nu inseamna numai atingere, ci implica si alte simturi. Cartea senzoriala este linistitoare pentru copil, oferindu-i posibilitatea de a experimenta diferite tipuri de texturi, forme, materiale, emotii.

Toate cartile pe care le lucram pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 luni – 7 ani (sau chiar mai mult) se transforma in educative.

Cartile sunt sigure pentru copii, iar materialele folosite sunt antialergice. Copilul trebuie intotdeauna supravegheat in timp ce se joaca, iar daca ceva se desprinde trebuie inlaturat imediat.

De asemenea, suntem producatori de accesorii craft din fetru si din lemn, ceea ce inseamna ca modelele noastre sunt unice pe piata nationala si internationala de articole creative.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse calitative, dar si foarte multe articole si tutoriale in sectiunea „BLOG”.

Va multumim pentru toata increderea dumneavoastra,

Echipa Didi CRAFT

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart